CAN PAZARI YAŞANDI İTFAİYE YETİŞTİ

20 Temmuz 2024 Cumartesi 12:01
CAN PAZARI YAŞANDI İTFAİYE YETİŞTİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Yomra ilçesinde 70 metrelik uçuruma yuvarlanan araçtaki  iki vatandaşı zamanında müdahale ile kurtardı.

Trabzon’un Yomra ilçesinde Oymalı ve Demirciler mahallelerini birleştiren yol üzerinde kaza meydana geldi. Üçpınar Tesisleri mevkiinde yoğun yağış nedeniyle kontrolden çıkan bir araç 70 metrelik uçuruma yuvarlandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine kısa zamanda kaza yerine ulaşan Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, hurdaya dönen araçtaki iki yaralıyı çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı yaralılar, itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerince uçurumdan yola taşınıp ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.