GALYAN VADİSİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

25 Ekim 2024 Cuma 17:55
GALYAN VADİSİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ve Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ile birlikte Galyan Vadisi’ni ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, “Eksikleri rapor ettim, Başkanımız Ahmet Metin Genç’in talimatlarıyla gidereceğiz. Vadimize ilgi artacaktır” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay ve Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Trabzon’un Maçka İlçesi Galyan Vadisi’nde bulunan mahalleleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Şen, Başkan Vekili Gülay ve Başkan Koçhan, bölgedeki eksiklikler hakkında bilgi aldı. Galyan Vadisi’ne duyduğu hayranlığı dile getiren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, “Çok güzel bir vadimiz. Buradaki eksiklikleri çözeceğiz. Özellikle yolların genişlemesi, menfezlerin ve köprülerin yenilenmesi öncelikli ihtiyaçlar arasında. Başkanımız Ahmet Metin Genç’in talimatları doğrultusunda gerekli adımları atacağız. Eksiklikleri rapor ettim ve bu raporları başkanımıza sunacağım. Kendisi, şehrimizin her köşesine olduğu gibi Galyan Vadisi’ne de özel bir hassasiyet gösteriyor. Altyapı çalışmalarının hayata geçirilmesiyle birlikte mahallelerimizin çehresinin değişeceğine ve buraya olan ilginin artacağına yürekten inanıyorum. Ayrıca, bu hizmetler turizm açısından da mahallemize büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.