Trabzon TV

İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu: Rol model, Ertuğrul Doğan olmalı. Görevine kesinlikle devam etmeli.

BÖLGESEL

İstanbulspor Başkanı ve 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Ecmel Sarıalioğlu’ndan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’a tam destek geldi.

“Tabi ki desteğim sonuna kadar dostum aynı zamanda kardeşim olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’a” diyen Sarıalioğlu yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Kulübün mali yapısını toparlamak adına olağanüstü çaba gösterdi. Trabzonspor’un yıllar sonra gelen şampiyonluğunda da önemli bir rolü vardı. Başkan olarak, kulübü borç yükünden kurtarmak, sponsorluk gelirlerini artırmak gibi zorlu hedeflere yöneldi. Stat sponsorluğu ve diğer gelirlerle kulübü Bankalar Birliği’nden çıkardı. Bu gerçekten büyük bir adımdı. Bunu şu ana kadar başaran kulüp yok maalesef.”

Ertuğrul Doğan’ın liderliğinde Trabzonspor, mali ve idari açıdan istikrara kavuştuğuna dikkat çeken Sarıalioğlu; “Bu istikrar korunursa, sportif başarı da kaçınılmaz olur. Trabzonspor camiası olarak bir arada kalmalıyız. Ertuğrul Doğan kardeşimi tebrik ediyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Başka aday aramaya gerek yok. Doğan’ı gayet başarılı buluyorum. Görevine kesinlikle devam etmeli. Desteğimi de sonuna kadar vereceğimi kendisine söyledim. Ertuğrul Doğan bir rol modeldir. Kulübünü hem ekonomik hem de sportif açıdan başarıya kavuşturacak bu profilde başkan zor bulunur” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.