Trabzon TV

Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar; Trabzon Sağduyu Şehridir

BÖLGESEL

Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimler için saha çalışmalarını sürdürüyor. Uzungöl, Çaykara ve Dernekpazarı’nda esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu ve seçimlerin önemine değindi. Barajla ilgili sorulara da yanıt veren Acar, Büyük birlik Partisi’nin bu seçimlerde barajla ilgili sorun yaşamayacağını belirtti.

Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayı Acar, “Solaklı vadisinde Sayın Mehmet Birinci Milletvekili adayı ile birlikte çok verimli bir gün gerçekleştirdik. Seçim çalışmaları çerçevesinde Trabzon’umuzun turizm merkezi Uzungöl ve Çaykaramızda verimli bir çalışma gerçekleştirdik.14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimler ülkemiz için önemlidir. Milli birlik ve beraberliğimizin simgesi olan yerli ve milli sanayiye devam etmek istiyorsak Cumhur İttifakı'na oy vermeliyiz. Dik duran mazlumların sesi olmaya devam etmek istiyorsak, İMF'den borç almak istemiyorsak Cumhur İttifakı devam etmelidir. Biz milletimizin sağduyusuna güveniyoruz" dedi.

Vatandaşlardan barajla ilgili gelen bir soru üzerine de kısa bir açıklama yapan Acar, "Büyük Birlik Partisi 30 yıllık siyasi yaşantısında ilk defa baraj derdi olmadan seçime girecek. Geçmişte bizler vatandaşın kalbindeydik fakat oylar heba olacak diye vatandaşımız baraj korkusundan dolayı oylarını bir başka partiye veriyordu. Şimdi yeni seçim kanunu ile İttifakın oyu yüzde 7'yi geçtiği zaman o ittifak içindeki partilerin tamamı barajı geçmiş sayılıyor. Bundan dolayı partimizin bu seçimlerde barajla ilgili sorun yok" diye konuştu.

“BİZ İNANIYORUZ SEÇMENLERİMİZDE İNANSIN”

Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar; “Seçim kampanyası çok verimli geçiyor. Sağduyulu Trabzon insanı olup bitenin in farkında. Kimse basit işlerden medet ummasın. Biz tüm ekiplerimizle harıl harıl hummalı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz, vatandaşlarımızın gönüllerinde yer etmeye devam ediyoruz, karşılığını da alıyoruz.
Rahmetli genel başkanızdan dolayı vatandaşlarımızın partimize göstermiş oldukları teveccüh görülmeye değer, takdire şayan. Biz inanıyoruz, Seçmenlerimizde inansın. Trabzon Tarihin de bir ilk olacak. Artık Millet meclisin de Büyük Birlik Partisi olarak ilimiz Trabzon’u temsilen edeceğiz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.